HTML

HTML

Szertnél ajándékokat napi 10-15 perc internetezéssel.
Ha igen nézd meg a prizee-t
Prizee: Free Games and Presents!

Friss topikok

  • xmleodyx: Szia. Én is szeretnék kérni egy meghívót:) köszönöm előre is:) (2011.12.27. 19:17) Pontgyüjtögetés
  • Bence1010: az ajándékok után kell-e vámot fizetni (2010.08.18. 13:30) Prizee
  • Bazsika: Én kérek egy meghivot de mi az oldal linkje? EMailem:balazs007@citromail.hu (2010.02.17. 15:52) Pontszerzős játék 2.0
  • ÉN: NINCS RAJTA EGY FILLÉR SEM (2008.12.12. 09:15) Ingyen sim a vodafon-tól

Linkblog

2008.10.29. 09:35 ingyenes

Packbbare

 A PackBarre egy kis program melyet a gépeden kell futtatni és futás közben reklámokat jelenít meg. Bal oldalán pedig mutatja hogy hány százaléknál tartunk a gyűjtögetésben. Ha elértük a 100%-ot kikérhetjük a Max Pack-ünket.

Úgy írták meg a programot, hogy minden fölé kerüljön, tehát mindig látható marad. Hogy ne zavarjon lehet állítani az átlátszóságát, de csak 70%-ig.

Átlagosan 2-3 óra alatt lehet elérni 1.00%-ot. Néhol az írják hogy fél hónap alatt is elérheted a 100%-ot, de ehhez éjjel nappal futtatni kellene a programot, de mivel általában az emberek estére kikapcsolják a gépüket nem igazán megvalósítható, de az 1 hónap alatti 100% már reális.
A reklámokra nem kell rákattintani, csak hagyni kell hogy fusson, az egeret se kell fölötte huzogatni és böngészőt sem kell indítani hozzá.
Néha viszont megjelenít egy 4-5 esetleg 6 jegyű kódot (ez betűkből és számokból áll) és addig nem megy tovább amíg be nem írjuk neki ezt a kódot, utána viszont fut tovább.
Ha sokáig ott hagytuk a progit és régebb óta kérte a kódot, akkor előfordul, hogy egymás után 2-3szor is kér kódot. Persze a progihoz állandó internet kapcsolat szükséges, mert a reklámokat az internetről tölti le.
Nem forgalmaz sokat, sőt elhanyagolható a progi által generált internetforgalom.

Persze mint minden máshoz ehhez is regisztrálni kell.
Ezt a következő oldalon lehet megtenni: www.packbarre.com/ Az oldal ugyan franciául és angolul is elérhető, de az angol fordítást nem túlozták el, így angolra váltás esetén is nagyon sok minden francia marad.

Szóval a regisztráció folyamata:
Miután megnyílt a fent említett oldal, a bal oldali menüben kattintsatok a Signup linkre.
Ezek után a következő oldalt fogjátok látni.

packbarre regisztráció

Itt meg kell adnotok először egy valós e-mail címet, ellenőrizzétek le hogy nem rontottátok-e el gépeléskor, mert regisztráció után küldenek egy visszaigazoló email-t, melyben egy linket találtok amelyre rákattintva lehet igazolni, hogy tényleg te regisztráltál.

Az email alatt van két checkbox, melyek alaphelyzetben be vannak pipálva.
Az első pipa a hírlevélre való feliratkozás
a második a packbarre partnereiről szóló információ.
Szóval ha ezek egyike sem érdekel, akkor kattintsd ki nyugodtan a két pipát.

Következőleg kéri hogy adj meg egy jelszót, majd a Confirm mezőben ismételd meg azt.

A következő négy checkboxot ki kell pipálni a sikeres regisztrációhoz:
1. Itt elfogadod a PackBarre által megfogalmazott szabályokat.
2. Megígéred hogy nem fogsz csalni
3. Megígéred hogy nem regisztrálsz többször csak egyszer
4. Megígéred hogy nem küldesz meghívókat ismeretlen embereknek (nem spammelsz)

Ezzel majdnem kész is a regisztráció, csak még rá kell kattintani az oldal alján látható Nextgombra. Ezután küldik a megerősítő emailt, rákattintasz a benne lévő linkre és aktiváltad is regisztrációdat.

Most már beléphetsz az oldalra és letöltheted a progit.

Packbarre belépés az oldalra

Itt beírod az email címed, jelszavad, majd kattints az ok gombra. A progi letöltéséhez kattins a bal oldali menüben a Download PackBarre linkre.
A megjelenő oldalon kapsz egy kis segítséget is a letöltéshez.
A letöltéshez a következő kis képre kell kattintani. Eléggé beleolvad az oldalba, nekem sikerült is átfutni rajta.

Packbarre letöltése

Ha sikerült letölteni, már csak fel kell telepíteni a gépre. (ha valaki véletlenül unixos rendszeren szeretné futtatni, akkor el kell szomorítanom, a programot windows-ra írták - wine sem futtatja)

Mikor feltelepült ha nem indulna el magától megtalálhatjátok a Start menüben.
Indítás után gondolkodik egy picit, majd kattints az option-ra, hogy be tud írni az emailcímed és jelszavad.

Packbarre belépés

Ha beírtad katt az ok gombra. Az email címet és a jelszót megjegyzi, így ha újra indítod a progit, már nem kell mégegyszer begépelned, csak katt az ok-ra
És itt jön a kis kód, amit időszakosan kérni fog. Gépeld be, azokat a szinüeket amelyikeket kér (ezt onnan tudod, hogy a francia szövegelésben kiemel egy szót és amilyen szinü a szó olyan szinüeket kell begépelni)  majd megint katt az ok gombra és el is indult a kis reklámközvetítő progink :-)

Packbarre belépés

És ezennel el is indult a progi.


Speed of progress - Gyorsítsuk az előremenetelünket

Ha kicsit gyorsítani szeretnénk az előremenetelünket erre is van lehetőség.
Az oldal bal oldali menüjében belépés után a Speed of progress részben, találunk egy Paid to Click linket. Erre kattintva a menü melletti részben megjelnik néhány reklámcsík (banner). Ezekre kattintva kaphatunk egyenként 0.05%-ot plusszba. A reklámcsíkra való kattintás után a megnyíló oldal legtetején látható egy számláló, mely 15-ről indul. Ez azt jelenti, hogy 15 másodpercet kell várnunk, ha ez letelt elszámolják a kattintásunkat.
Végtelen számú kattintásra nincs lehetőségünk, egyszeri alkalommal maximum 7 kattintást számolnak el. Viszont egy nap alatt háromszor is lekattintgathatjuk a reklámokat, de egy kis időnek el kell telnie közöttük. Ajánlatos reggel, délben és este megpróbálkozni a kattintásokkal.
Ha a számláló lejárta után elfehéredik a csík, nem érdemes tovább próbálkozni, már nem fogja elszámolni az oldal a kattintásunkat.

Ugyanitt lehetőség van arra is hogy regisztrálással kapjunk plusz %-okat a Paid to Register linkre kattintva. Itt már nem aprózták el az adakozást, akár 10%-ot is kaphatunk, viszont ha egy oldalra már regisztráltál újra nem tudod megtenni. Szóval ez ilyen egyszer-egyszer jó dolog.
Itt is a reklámcsíkra kell kattintani, majd regisztrálni a megnyíló oldalon. Persze ehhez kell egy kis francia nyelvtudás, vagy egy jó kis szótár, bár a legtöbb oldal már angol nyelven is elérhető, ha ez valakinek könnyebb.

Concours PackBarre rész alatt versenyek szoktak lenni, ahol helyezéstől függően értéktárgyakat, 5-100 db-ig Pack+ -t, vagy pár plusz %-ot lehet nyerni.
A legutóbbi játék ideje alatt az általunk futtatott packbarre kliensben a Concours PackBarre oldalon megjelenített reklámcsíkot kellett figyelni és ha megjelent rákattintani.
Valamint minden erre a reklámcsíkra történő kattintásért azonnal kapható volt +1%.

 

Regisztráció:  www.packbarre.com/

Jó gyűjtögetést!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenminden.blog.hu/api/trackback/id/tr13738040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása